اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 16 آذر 1395
خانه » مقالات کارآفرینی » دانلود مقاله کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس

اطلاعیه سایت

با سلام و احترام خدمت شما بازدیدکنندگان

لطفا موارد زیر را به دقت مطالعه نمایید :

  • عزیزانی که به هر دلیل موفق به دریافت و یا دانلود فایل مورد نظرشان نشده اند (می توانند با مراجعه به صفحه تماس با ما مشکل خود را اطلاع داده تا مشکل آن ها برطرف گردد)
  • به اطلاع شما عزیزان می رسانیم با توجه به اینکه شبکه شاپرک اقدام به تهیه پروتکل امنیتی لایه باز کرده است و این شرکت نیز هم اکنون از نسخه 39 و نسخه های پایین تر مرورگر های گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس پشتیبانی نمی کند، بنابراین الزامی است که برای پرداخت وجه مرورگر شما به روز شده باشد و از آخرین نسخه مرورگرتان استفاده کنید.

عدم آپدیت (به روز بودن) مرورگر باعث می شود، به جای صفحه درگاه بانک، خطای عدم تایید خرید را مشاهده نمایید.

راه حل : با آپدیت نمودن مرورگرتان، می توانید از بروز تراکنش های ناموفق پیشگیری کنید و خریدتان بدون مشکل انجام می شود.

دانلود مقاله کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس

دانلود مقاله کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس از سری مقالات کارآفرینی با 62 صفحه و فرمت اجرایی Word

تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس با توجه به استفاده مردم از سودآوری قابل قبولی برخوردار است و می توان درآمد زیادی از تولید آن ها بدست آورد. به همین دلیل در این جا می خواهیم طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. این مقاله کارآفرینی از 4 فصل تشکیل شده است که در زیر عناوین این چهار فصل را می توانید مشاهده کنید :

  • در فصل اول چکیده ای از طرح تولید سوسیس و کالباس بیان شده است.
  • در دومین فصل کلیات در راستای شناسائی محصول سوسیس و کالباس و ارتباط منطقی آن ها با زنجیره تولید ذکر شده است.
  • بررسی و برآوردهای فنی کارخانه تولید سوسیس و کالباس موضوع فصل سوم این طرح توجیهی می باشد.
  • و در فصل آخر به موضوع بررسی ها مالی و اقتصادی طرح تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است.

طرح کارآفرینی تولید سوسیس و کالباس

از زمان های قدیم بشر برای حفظ و نگهداری مواد گوشتی به وسائل مختلف از قبیل خشک کردن در آفتاب، نگهداری در ظروف یا پوشش های متعدد و پوشانیدن گوشت توسط ادویه جات مختلف یا روغن که مهمترین آنها انواع روده حیوانات حلال گوشت و آخرالامر در دوره های مصنوعی فعلی متوسل می شد. در ایران استفاده از روده های طبیعی و یا مصنوعی تحت عنوان محصولات گوشتی سوسیس و کالباس از اواخر قرن گذشته شروع شده است.

برای اینکه انسان بتواند به زندگی خود ادامه دهد به غذا نیاز دارد به همین دلیل تغذیه امری ضروری و مهم برای انسان است. بعضی از مواد غذایی مانند گوشت ها می توانند انسان را به خوبی سیر کنند. سوسیس ها و کالباس ها فرآورده هایی هستند که از گوشت ها به دست می آیند و این ها نیز مانند گوشت ها می توانند انسان ها را سیر کنند همچنین باعث می شوند جسم و مغز انسان نیز به خوبی رشد کند.

دانلود مقاله کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس

دانلود مقاله کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس

یکی از فوایدی که سوسیس ها و کالباس ها دارند این است که درون آن ها مقدار کافی از پروتئین و اسید آمینه هایی که برای بدن انسان ضروری است وجود دارد. در جامعه صنعتی امروز که مردم وقت کمی برای غذا پختن دارند میزان تمایل آن ها به مصرف غذاهای آماده بسیار زیاد شده است که این آمار درایران بسیار کمتر از کشورهای اروپایی است.

آشنایی بیشتر با سوسیس و کالباس

به مخلوطی که دارای پایداری و ثبات است و از گوشت حیواناتی تهیه شده است که حلال گوشت هستند سوسیس و کالباس گقته می شود. سوسیس و کالباس ها درون پوشش هایی که ممکن است طبیعی باشند یا مصنوعی قرار می گیرند و پس از حرارت دادن آماده مصرف می شوند. بیشترین پروتئین موجود در سوسیس و کالباس از گوشت حاصل می شود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سوسیس و کالباس

یکی از اصلی ترین مواد مورد نیاز برای تولید سوسیس و کالباس گوشت است. برای این کار باید از گوشت گرم استفاده شود زیرا یکی از خصوصیاتی که گوشت در این فرآورده ها باید داشته باشد این است که از قابلیت جذب آب بالایی برخوردار باشد و بتواند اب را درون خود نگه دارد.

یکی دیگر از این مواد مصرفی روغن می باشد، روغنی که مورد استفاده قرار باید حتما کنترل شود تا از نظر بو و مزه، اسیدیته و … مشکلی نداشته باشد.

آب و یخ نیز از مواد مورد استفاده در سوسیس و کالباس هستند که این ها نیز قبل از مصرف باید بررسی شوند و عاری از هر گونه میکروب و طعم و مزه خاصی باشند. آرد گندم و سویا و همچنین ادویه ها و چاشنی ها نیز در تولید سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می گیرند.

تجهیزات و دستگاه های مورد استفاده در تولید سوسیس و کالباس

چرخ گوشت

از چرخ گوشت برای خرد و ریز کردن گوشت استفاده می شود. برای چرخ کردن گوشت های یخ زده نیز می توان از این وسیله استفاده کرد و مزیت آن در این است که تمام قسمت های چرخ گوشت از یکدیگر جدا می شوند و می توان آن ها را شست و ضد عفونی کرد و برای استفاده دوباره آماده کرد.

میکسر

پس از اینکه گوشت چرخ شد آن ها را درون میکسرها می ریزند تا تمام اجزاء گوشت و چربی های آن به طور یکدست با یکدیگر مخلوط شوند. باید دقت کنیم که میکسرها را بیش از اندازه پر نکنیم زیرا این کار باعث می شود که اجزاء گوشت به درستی با یکدیگر مخلوط نشوند. چاپر، پرکن و اطاق پخت و دود از دیگر دستگاه های مورد نیاز برای تهیه سوسیس و کالباس هستند.

RIAL 40,000 – خرید
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. سوسیس کالباس چ ایرانی چ خارجی اشغاله نخورید

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز