نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 14 آذر 1395
خانه » مقالات حسابداری » دانلود مقاله آمار میزان مصرف نان در هفته یک خانواده

اطلاعیه سایت

با سلام و احترام خدمت شما بازدیدکنندگان

لطفا موارد زیر را به دقت مطالعه نمایید :

  • عزیزانی که به هر دلیل موفق به دریافت و یا دانلود فایل مورد نظرشان نشده اند (می توانند با مراجعه به صفحه تماس با ما مشکل خود را اطلاع داده تا مشکل آن ها برطرف گردد)
  • به اطلاع شما عزیزان می رسانیم با توجه به اینکه شبکه شاپرک اقدام به تهیه پروتکل امنیتی لایه باز کرده است و این شرکت نیز هم اکنون از نسخه 39 و نسخه های پایین تر مرورگر های گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس پشتیبانی نمی کند، بنابراین الزامی است که برای پرداخت وجه مرورگر شما به روز شده باشد و از آخرین نسخه مرورگرتان استفاده کنید.

عدم آپدیت (به روز بودن) مرورگر باعث می شود، به جای صفحه درگاه بانک، خطای عدم تایید خرید را مشاهده نمایید.

راه حل : با آپدیت نمودن مرورگرتان، می توانید از بروز تراکنش های ناموفق پیشگیری کنید و خریدتان بدون مشکل انجام می شود.

دانلود مقاله آمار میزان مصرف نان در هفته یک خانواده

دانلود مقاله آمار میزان مصرف نان در هفته یک خانواده از سری مقالات حسابداری با 23 صفحه و فرمت اجرایی Word

به نظر شما نان مصرفی افراد خانواده در هفته دارای چه میزانی است؟ ما قصد داریم در سایت دانلود مقاله به آمار مربوط مصرف نان در یک هفته را مورد بررسی قرار دهیم. مهم ترین مطالب این مقاله به صورت زیر می باشد :

  • در ابتدا روش های آماری و توضیحاتی در مورد موضوع مربوطه چند خطی نوشته شده است.
  • در ادامه جدول فراوانی میزان مصرف نان افراد خانواده ترسیم شده است.
  • بعد از آن نمودار میله ای مصرف نان رسم شده است.
  • همچنین می توان موضوع مورد بحث را در نمودار مستطیلی به چشم دید.
  • از دیگر نمودارهایی که در این آمار به کار رفته است، نمودار ساقه و برق می باشد.
  • نمودار چند بر یکی دیگر از نمودارهایی است که میزان نان مصرفی یک خانواده را می توان مشاهده کرد.
  • یکی دیگر از نمودارها، نمودار دایره ای است که به رسم کشیده شده.
  • سپس مطالبی مانند : شاخص های مرکزی، میانگین، منحنی نرمال و  … اشاره شده است.

میزان مصرف نان در خانواده های ایرانی به مدت یک هفته

از سال های بسیار دور غلات به صور مختلف به عنوان پایه اصلی غذای قسمت اعظمی از نفوس جهان بوده و امروز نیز هنوز این مقام را در تغذیه مردم حفظ نموده است. یکی از مهمترین مراحل تکامل و پیشرفت در تاریخ بشر، گرایش انسان اولیه از شکار به سوی کشت و زرع بود. این تغییر از زمانی که انسان محل ثابتی برای زیستن انتخاب نمود به وجود آمد و در نتیجه تلاش و کوشش ها گرامینه مناسبی انتخاب و مبتنی بر اصول صحیح کشت گردید. در اوایل که انسان ها کشت بذر انجام می دادند، بذر را به صورت خام استفاده و مصرف می کردند تا اینکه آتش کشف شد و پس از اینکه انسان ها به آتش دسترسی پیدا کردند کارهایی برای آماده سازی غلات انجام دادند. آن ها غلات را روی آتش بوداده می کردند و سپس مصرف می کردند. انسان ها عملیات زیادی را روی غلات انجام دادند تا اینکه سرانجام راه های پخت نان را پیدا کردند، آن ها خمیر را روی سطح های داغ قرار می داند تا خشک شود و آن را می توانستند تا مدت ها نگه داری کنند. در اوایل پخت نان، نان ها به صورت سفت و سخت بود و جویدن آن مشکل بود. در تاریخ آمده است که نانوای فرعون در نان هایش از خمیر ترش استفاده کرد که به طور عجیبی مشاهده کرد که کیفیت نان بهتر شد و از حالت سختی درآمد.

مصرف نان در خانواده

مصرف نان در خانواده

ارزیابی و نگه داری آرد

آردها انواع مختلفی دارند و بسته به نوع نانی که می خواهیم بپزیم نوع آرد آن متفاوت است.به عنوان مثال برای پخت نان هایی مثل سنگک از آرد تیره استفاده می شود. آرد مغز دانه، آرد روشن، آرد سنگی و … از انواع دیگر آرد هستند. برای اینکه به میزان مرغوبیت آرد پی ببریم باید آن را ارزیابی کنیم، این ارزیابی را می توان از راه های مختلفی انجام داد. یکی از این ارزیابی ها از طریق حسی انجام می شود، ما می توان از طریق بو و مزه آرد آن را ارزیابی کنیم. آرد باید بو و طعم طبیعی داشته باشد و هرگونه بو و مزه ی غیر طبیعی می تواند خطرناک باشد. آرد باید عاری از هرگونه حشره و کنه ای باشد ما می توانیم با الک کردن آرد به این موضوع پی ببریم. باید در زمان و شرایط آرد دقت لازم به عمل آید. اگر آرد بیش از حد نگه داری شود در اثر حشرات و جوندگان آلوده می شود، همچنین در نگه داری آرد باید دقت کنیم زیرا در اثر رطوبت ممکن است وزن آرد زیاد شود.

خمیر

یکی از مراحلی که در تکنولوژی پخت نان بسیار مهم است، آماده کردن خمیر است زیرا کیفیت نان بسیار به این مرحله بستگی دارد. معمولا در نانوایی های بزرگ و صنعتی خمیر را به صورت پیوسته آماده می کنند. موادی که در تهیه خمیر لازم است عبارت اند از آرد، آب، نمک که این مواد باید از قبل آماده شده باشد. نسبت ها در تهیه ی خمیر بسیار مهم است و تا حد زیادی کیفیت نان به نسبت آرد و آب بستگی دارد. هرچه خمیر نرم تر باشد تأثیر آن در کیفیت نان بیشتر است.

پخت نان

در مرحله ی پخت، نان ویژگی های خاصی پیدا می کند و این مرحله تعیین کننده کیفیت نان است به همین دلیل در پخت نان باید دقت لازم را بکنیم. مرحله پخت در حقیقت خمیری که هضم آن بسیار سخت است را تبدیل به نانی با هضم آسان می کند. گرمای درون فر باعث ایجاد تغییراتی در خمیر می شود و همین تغییرات باعث ایجاد نان می شود.

نارسایی های نان

اگر خمیر شل باشد نانی که از آن خمیر تولید می شود معمولا فرم و شکل نامنظمی دارد و آن ها را نمی توان بسته بندی کرد. در صورتی که نان به اندازه کافی پخته نشود الاستیسیته نان کافی نبوده و مغز نان به طور کامل پخته نمی شود. زمانی که خمیر به درستی گرد نشود ممکن است اطراف نان ترک بخورد و شکل نامناسبی به نان بدهد. نان باید این قابلیت را داشته باشد که بتوان آن را برش داد و پس از برش بافت داخلی آن دچار تغییر نشود.

RIAL 20,000 – خرید

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز